Skip to content

De Bal is hét spel voor rasvoetballers. Met een bal aan de voet verken je de omgeving, doe je de gekste bal-gerelateerde opdrachten, speel je een voetbalquiz en dit wordt nog allemaal vastgelegd ook! Wie durft er de  meeste gekke dingen te doen met Dé Bal? Wie heeft er de meeste voetbalkennis paraat? Maar bovenal, welk team scoort de meeste punten en wint Dé Bal?

Er liggen hotspots verspreid op de door jou gekozen locatie. Achter deze hotspots zitten verschillende opdrachten die je met een bal moet uitvoeren. Door de stad voer je dus toffe opdrachten uit zoals voetbalgerelateerde quizvragen, video-opdrachten en uiteraard opdrachten die je moet uitvoeren in de stad. Hoe gekker de opdracht, hoe meer punten het oplevert. Je beoordeeld elkaars beeldmateriaal voor extra punten. Alle opdrachten staan garant voor een flink dosis hilariteit!

Alle opdrachten worden uitgevoerd door middel van onze gloednieuwe SpellenApp & spelmaterialen. Naast dat je dus echt bezig bent met de opdrachten en de SpellenApp, verken je ook de stad.

Omdat je eigen bal toch het lekkerst balt, adviseren we je om je eigen bal mee te nemen!

Kenmerken

Lekker dollen door de stad met je vrienden en een bal. Scoor zoveel mogelijk punten!
2 uur
doe-het-zelf vanaf €10 pp
met spelleider vanaf €20 pp
eigen smartphone + databundel
10 – 50 Mb per smartphone per spel
✔ Challenges tegen elkaar
✔ Inclusief spelmaterialen. Neem wel je eigen bal mee!
✔ Gratis gebruik SpellenApp
✔ Na afloop een scorekaart met klassement en foto’s

Enthousiast geworden over het spel Dé Bal? Neem dan vandaag nog contact met een van onze medewerkers. Samen kijken we graag hoe we van jullie groepsuitje een uniek en interactieve beleving kunnen maken! Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Back To Top