Skip to content

Ik ben Ellen en ik ben 29 jaar. In mei 2018 ben ik getrouwd en samen met mijn partner en onze poes wonen in Deventer.

In 2011 heb ik mijn eigen webdesign bedrijf opgezet. Voor het brood op de plank heb ik daarnaast callcenterwerk gedaan. Ik wilde beide niet fulltime gaan doen, omdat ik voor mij hele belangrijke dingen miste. Bij callcenterwerk nemen mensen alleen contact met je op als er problemen zijn en nooit voor een leuk praatje (ik werd hier zo ongelukkig van, dan ik ermee gestopt ben). Bij het opbouwen van een website zit ik veel te lang binnen achter mijn computer en kom ik amper met mensen in contact. Dat moest ik hobbymatig compenseren.

Daarom wilde ik als trouwe fan en vaste kijker van Wie is de Mol, zelf het spel een keer meegemaakt hebben. Echter ben ik geen BN-er, dus het originele spel ging lastig worden. Daarom heb ik in 2014 meegedaan aan een amateurversie, opgezet door een vriendengroep. Dat was me zo goed bevallen dat ik het jaar erna mee ben gaan helpen om het nieuwe seizoen organisatorisch, speltechnisch en achter de schermen goed te laten verlopen. Het nieuwe seizoen is gespeeld, maar daarna is de groep waarmee ik dit organiseerde helaas uit elkaar gevallen.

Ik vond het begeleiden van spellen echter zo leuk, dat ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden om hier mijn werk van te maken. Zo ben ik terecht gekomen bij Spellenlabs en begeleid ik spellen in een escaperoom. 

In plaats van dat mijn werk mij energie kost, krijg ik er juist enorm veel energie van! Ik kom vaak buiten, kom op plekken in het hele land, werk soms samen met collega’s en soms alleen, ontmoet veel nieuwe mensen en zie veel mensen met een glimlach om hun mond vertrekken. Perfecter kan bijna niet!

Ontmoet ik jou bij één van de leuke spellen van Spellenlabs?

Groetjes Ellen!

Back To Top