Skip to content

Sta je op het punt een originele familiedag te organiseren? Je kunt dan qua familiedag ideeën terugvallen op een potje ouderwets sjoelen, bordspellen spelen of kaarten. Maar leuker is het om in groepen een stad naar keuze te verkennen en spannende avonturen te beleven! Ons aanbod maakt het mogelijk om in meer dan 50 steden door heel Nederland een originele familiedag te organiseren. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor een passend aanbod. Omdat de spellen voordelig zijn, blijft er voldoende budget over om gezellig uit eten te gaan of gezellig iets te gaan drinken in de stad. Eén ding staat vast, je leert jezelf en je familieleden op een leuke en andere manier kennen!

Al onze familiedag spellen hebben de volgende kenmerken:

  • De spellen duren tussen de 2 en 3 uren
  • Ze spelen zich af in het centrum van een stad naar keuze
  • Een smartphone + databundel per deelnemersgroep is vereist
  • Een spel kost tussen de 5 en 15 mb aan data
  • Vanaf € 10,- per persoon

Wanneer je één of meerdere geschikte spellen voor je familie hebt gevonden, kun je deze eenvoudig boeken door middel van ons contactformulier.

Na het ontvangen van je bestelling, krijg je het spel/de spellen binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Na een korte voorbereiding kun je groepen samenstellen en direct op pad, klaar om het avontuur aan te gaan!

Familiedag organiseren spelletjes

Voor een gemengd gezelschap als een familie is het uitermate geschikt om gezamenlijk spelletjes te doen bij het familiedag organiseren. Wat is voor een familiedag uitje nu geschikter dan heerlijk in de buitenlucht in groepen spannende opdrachten voltooien? Ook voor kinderen tot 12 jaar heeft Spellenlabs leuke avonturen in petto. Denk bijvoorbeeld eens aan het Boevenspel of het Maffiaspel. Zo hebben de jongsten onder jullie ook genoeg om over na te praten!

Het leuke aan de te organiseren familiedag spellen is dat je op een interactieve wijze een stad naar keuze beter leert kennen. Hierbij bezoek je interessante plekken en krijg je interessante feitjes te weten. Dit is altijd mooi meegenomen! Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan?

Back To Top