Skip to content

Er gaat niets boven een spannende, competitieve en gezellige GPS Tocht Groningen, althans dat vertellen deelnemers van onze GPS tochten en spellen. Deze bruisende studentenstad in het hoge noorden is heel geschikt voor ochtend-, middag- of avondactiviteit. Groningen is natuurlijk bekend om haar Martinitoren, wisten jullie dat het mogelijk is om deze toren te beklimmen?

GPS Tocht Groningen?

Met een GPS tocht Groningen zijn jullie in ieder geval verzekerd van een geslaagd teamuitje! We starten vaak een GPS Tocht in bijvoorbeeld een cafe of een gezellig plein. We beginnen dan met een lekkere kop koffie of thee. Jullie krijgen dan een korte uitleg door een spelleider. Jullie ontvangen vervolgens spelmaterialen en maken gebruik van onze SpellenApp en je eigen smartphone. Na een start opdracht gaan teams afzonderlijk op pad in de stad Groningen.

Zin in een competitief teamuitje?

Veel van onze deelnemers doen het spel Durven!Denken!Doen! in Groningen. Het spel is spannend, interactief en erg competitief, speelt zich hoofdzakelijk af in het centrum van Groningen. Bij deze GPS tocht nemen teams het tegen elkaar op. In een heuse GPS battle strijden teams om de meeste punten. Gewapend met een smartphone en onze SpellenApp zoeken teams verschillende foto aanwijzingen in de stad. Tijdens het spel kunnen teams extra punten verdienen door zichzelf uit te dagen bij verschillende challenges. Denk bij de  challenges bijvoorbeeld aan een spannende eetproef tot aan een behendigheid spel met klein balletjes. Winnaar van het spel is het team met de meeste lef, doorzettingsvermogen, sluwheid en natuurlijk de meeste punten!

Of liever een GPS Tocht op maat?

Veel bedrijven in Groningen en omgeving spelen een GPS tocht op maat. Samen met jullie verzinnen we een leuk plot en maken we tocht helemaal op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een in scene gezette inbraak waarbij medewerkers op zoek moeten naar een gestolen object. Een ander voorbeeld

Er gaat niet boven een gezellige GPS Tocht Groningen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij bieden voor jullie familie-, vrienden of team uitje!

Back To Top