Skip to content

Heerlen is een fantastische locatie om een interactieve beleving te hebben in het Zuiden van Nederland. Met een GPS-Tocht in Heerlen ontdek je heel het centrum van deze mijnstreekstad terwijl je ook nog eens een interactieve uitje aan het spelen bent.  Lees hier meer over de GPS-tochten en spellen die we aanbieden in Heerlen!

DEADLINE – ESCAPE Room Outdoor!

Een spel dat regelmatig wordt gebruikt voor een GPS Tocht Heerlen is de Deadline – Outdoor Escape Room!  Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, verschillende opdrachten en de Spellenlabs App! Er zit wel een addertje onder het gras, je moet de eindlocatie binnen 2 uur vinden!

Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over het stadje mee. Win-win dus! Het fijne van is dat je bij een doe-het-zelf vorm van De Deadline is dat  je eigen tijdsindeling kan bepalen. Jullie kunnen dus zelf bepalen wanneer jullie willen starten. Bij elk spel die we aanbieden voor GPS Tocht Heerlen kan dit al gespeeld worden vanaf 5 personen!

Naast de Deadline – Outdoor Escape Room, bieden we andere interactieve spellen aan in Heerlen.

WAAR EN WANNEER START EEN GPS TOCHT HEERLEN?

Een GPS-Tocht in Heerlen start je op één van onze hotspots in het centrum. Vaak wordt een (grand) café of lunchroom gekozen als startlocatie en eventueel ook als eindlocatie. Plekken om in Heerlen af te spreken zijn D’r Klinge & De Pancraat.

EEN SPELLENLABS APP?

Inderdaad, een interactieve Spellenlabs App die in 2019 is vernieuwd! Deze app is nodig om een GPS Tocht te kunnen uitvoeren! In de app kun je verschillende hotspots claimen waarmee je punten kan verdienen! Deze zijn allemaal de vinden in de maps-functie van de app! Ook kan je punten opvragen en verschillende foto’s en selfies maken, die via de WhatsApp-functie van de Spellenapp binnenkrijgt! Dit zijn slechts maar een paar voordelen van de app!

Met al deze info is het centrum van Heerlen dus een perfecte locatie voor een unieke GPS Tocht! Enthousiast geworden? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een GPS Tocht Heerlen!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Back To Top