Skip to content

Een nieuw spelgebied in het hart van Salland…. Vanaf nu is het ook mogelijk om in Raalte GPS-tochten en stadsspellen te spelen.  Met haar rustige omgeving biedt Raalte de ultieme mogelijkheid om een op elk dagdeel een interactieve GPS spel te spelen, wat ideaal is voor bijvoorbeeld een familie-uitje of een schoolactiviteit. 

De Ontmaskering

In Raalte bieden we in totaal 7 spellen aan! Een veel gespeeld spel in Raalte De Ontmaskering! In teams van ongeveer 5 personen bezoeken jullie tijdens deze GPS Tocht het centrum van Raalte. Daar voeren jullie via o.a. de nieuwe Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen in een Wie is de Mol setting. Ondertussen saboteert één van jullie de groep op een sluwe manier. Het is aan jullie om te raden wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Raalte.

Spellenapp

Een GPS Tocht in Raalte wordt naast de geleverde spelmaterialen ook gespeeld met onze innovatieve Spellenapp! Er is recent een nieuwe versie van deze app gelanceerd waardoor je nog sneller kan communiceren met de spelcomputer en de spelbeleving nog interactiever wordt. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden!

Wanneer en waar in Raalte kan ik een GPS-Tocht spelen?

Het mooie van een GPS Tocht Raalte is dat je op verschillende plekken van het centrum kan beginnen! Het gehele spel speelt zich af in het centrum van Raalte! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker is het spel een spel als bijvoorbeeld Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Raalte vaak nog spannender maakt!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Raalte gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Een bekende café of plein om te starten, te pauzeren of te eindigen is bijvoorbeeld Brasserie BON Aparte.

Een GPS-Tocht Raalte is dus de ideale optie voor bijvoorbeeld een familieuitje in het hart van Salland. Meer informatie? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan! 

Back To Top