Skip to content

Scheveningen is de ideale locatie om tijdens de warme zomerdagen toch lekker actief te zijn op het strand. Het is mogelijk om te starten op de pier, de duinen of zelfs het strand! Lees hier meer over de GPS Tocht Scheveningen en onze spellen.

Deadline

Een spel dat regelmatig wordt gebruikt voor een GPS Tocht Scheveningen is de Deadline! Met verschillende opdrachten dien je tegen de tijd een virus in Scheveningen af te stoppen! Samen met je teamgenoten probeer je als dit natuurlijk als eerste team te doen! Dit spannende en zenuwslopende spel speel je o.a. met onze eigen ontwikkelde Spellenapp en met spelmaterialen die dit uitje echt interactief maken! Hiermee kan het niet meer misgaan!

Een anders spel wat vaak gespeeld wordt in Scheveningen is het Detectivespel. Bekijk hier alle spellen die we aanbieden voor een GPS Tocht Scheveningen.

Wanneer en waar speel ik een GPS Tocht Scheveningen?

Een GPS Tocht Scheveningen kan op elk moment gespeeld worden! Zelfs ’s avonds als het schemerig wordt of juist midden op de dag zelf. Een GPS Tocht duurt meestal tussen de 2 à 3 uur. Voordeel is dat jij je eigen tijd zelf kan inplannen. Wanneer je dus na één uurtje rustig wilt wat gaan drinken, kan dit en gaat het spel verder wanneer jij weer wilt beginnen! Ideaal te combineren dus ook met andere uitjes.

Een GPS Tocht Scheveningen kun je op verschillende mogelijkheden starten. Populaire startplekken zijn het strand, de pier, het dorp zelf en de duinen. Vaak wordt één van deze locaties ook gekozen als eindplek. Het fijne is dat je zelf kan bepalen waar je start en eindigt!

Spellenapp

Bij Spellenlabs BV speel je een GPS Tocht Scheveningen onder andere met onze eigen ontwikkelde Spellenlabs App. Zo wordt een GPS Tocht Scheveningen nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

Een GPS Tocht Scheveningen is de ideale manier om in de zomer een interactieve activiteit uit te voeren met vrienden, familie of collega’s. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een spel in deze badplaats. Ben je net als ons ook zo enthousiast en wil je meteen boeken? Dan kan dat hier!

Back To Top