Skip to content

Veenendaal ontdekken door bijvoorbeeld de Deadline de spelen? Op deze pagina vertellen we je welke spellen we je allemaal aanbieden voor een interactief uitje en geven we je tips mee voor een unieke beleving!

Deadline

In Veenendaal bieden we in totaal 7 spellen aan! Een veel gespeeld spel is de Deadline. Met verschillende opdrachten dien je binnen 2 uur een virus in Veenendaal af te stoppen! Samen met je teamgenoten probeer je als dit natuurlijk als eerste team te doen! Elk team bestaat uit ongeveer 5 personen. Naast dat je het virus wilt afstoppen, wil je dit natuurlijk ook doen als snelste team! Dit spannende en zenuwslopende spel speel je o.a. met onze eigen ontwikkelde Spellenapp en met spelmaterialen die dit uitje echt interactief maken! Hiermee kan het niet meer misgaan!

Een anders spel wat vaak gespeeld wordt in Scheveningen is het Detectivespel. Bekijk hier alle spellen die we aanbieden voor een GPS Tocht Scheveningen.

SPELLENAPP

Bij een GPS Tocht Veenendaal werken we dus met een Spellenlabs app. Zo wordt het uitje nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Er zijn nog veel meer voordelen van de spellenapp, maar deze zie je pas als je het spel speelt!

GPS TOCHT VEENENDAAL, WAAR EN WANNEER BEGIN IK HET SPEL?

Het mooie van een GPS Tocht Veenendaal is dat je op verschillende plekken van het centrum kan beginnen! Het gehele spel speelt zich af in het centrum van Veenendaal! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker is het spel een spel als bijvoorbeeld Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Veenendaal vaak nog spannender maakt! Het uitje in Hilversum duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Veenendaal gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Een bekende café of plein om te starten, te pauzeren of te eindigen is bijvoorbeeld De Fazantl!

GPS Tocht Veenendaal, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje in de Valleistad! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creëren van een interactief uitje!

 

 

Back To Top