Skip to content

Het centrum van deze prachtige Zeeuwse stad is een ideale locatie voor een GPS Tocht Zierikzee. Op deze pagina vertellen we je wat we allemaal aanbieden voor een interactief uitje voor in de stad Zeeland en geven we je tips mee voor een unieke en interactieve beleving!

Deadline

Een interactief spel dat regelmatig wordt gekozen voor een GPS Tocht Zierikzee is de Deadline! Met verschillende opdrachten dien je tegen de tijd een virus af te stoppen! Samen met je teamgenoten probeer je als dit natuurlijk als eerste team te doen! Dit spannende en zenuwslopende spel speel je o.a. met onze eigen ontwikkelde Spellenapp! Hiermee kan het niet meer misgaan!

Daarnaast bieden we andere spellen aan in Zierikzee zoals De Ontmaskering of een Crazy 88. Ook kun je alle spellen bekijken in ons overzicht.

Spellenapp

Bij een GPS Tocht Zierikzee werken we dus met een app. Zo wordt een GPS Tocht Zierikzee nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Er zijn nog veel meer voordelen van de spellenapp, maar deze zie je pas als je het spel speelt! šŸ˜‰

GPS Tocht Zierikzee, waar en wanneer begin ik het spel?

Zierikzee is een kleine stad met een groot verhaal en lange geschiedenis. Het mooie van een GPS Tocht Zierikzee is dat je op verschillende plekken kan beginnen! Het spel speelt zich af in het centrum van Zieirikzee!

Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker is het spel de Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Zierikzee nog spannender maakt! Een GPS Tocht Zierikzee duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Zierikzee gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Een bekende cafĆ© of plein waar afgesproken kan worden is bijvoorbeeld GrandĀ CafĆ© ‘t Genot.

GPS Tocht Zierikzee, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje! Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creƫren van een interactieve beleving!

Back To Top