Skip to content

STOP! We zoeken slimme speurders die de Burgermeester helpen! \Wij organiseren een hartstikke spannend en leuk Boevenspel. Er is een grote inbraak gepleegd op het gemeentehuis en je bent samen met je vriendjes en vriendinnetjes gevraagd het onderzoek uit te voeren naar de dader. Op deze pagina lees je hoe we jullie kinderfeestje leuk kunnen maken! Lees snel verder…

De Burgemeester heeft jullie hulp nodig! Kunnen jullie hem helpen om de boef te vangen? Ondertussen scoor je punten door politieman Paul te helpen met het lopen van een speurtocht en het uitvoeren van opdrachten. Verzamel hints door het zoeken van foto aanwijzingen en val als detective niet op door de opdrachten van Paul om niet op te vallen. Bij het goed uitvoeren van de opdrachten, ontvang je dus steeds meer hints! De tijd dringt voor de Burgemeester, helpen jullie mee met politieman Paul?!

Alle opdrachten worden uitgevoerd door middel van onze gloednieuwe SpellenApp & fysieke spelmaterialen. Naast dat je dus echt bezig bent met de opdrachten en de SpellenApp, verken je ook op interactieve wijze de stad.

Dit spel is speciaal ontwikkeld voor de jongste onder ons. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar kunnen dit spel uitstekend spelen onder begeleiding van ouder/verzorger. Dit spel is ideaal voor kinderfeestjes en schoolexcursies.

Hebben jullie dus zin om even te bewoners van de stad te redden van de dief?  Speel dan eens Het Boevenspel in een door jullie gekozen locatie. Dit spel is ideaal voor een leuk vrienden- of schooluitje! Boek vandaag een spel, dan spelen jullie wellicht morgen al een leuk en interactief uitje!

Kenmerken

Scoor met je team zoveel mogelijk punten om de boef te vangen!
2 uur
doe-het-zelf vanaf €10 pp
met spelleider vanaf €20 pp
eigen smartphone + databundel
10 – 50 Mb per smartphone per spel
✔ Challenges tegen de klok
✔ Inclusief spelmaterialen
✔ Gratis gebruik SpellenApp
✔ Na afloop een scorekaart met klassement en foto’s en prijs!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Enthousiast geworden over het Boevenspel? Neem dan vandaag nog contact met een van onze medewerkers. Samen kijken we graag hoe we van jullie groepsuitje een uniek en interactieve beleving kunnen maken! Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!

Back To Top