Skip to content

Er gaat niets boven Groningen en er gaat helemaal niets boven goedkope uitjes Groningen. Zin in een leuke activiteit in Groningen en het budget is belangrijk? Speel dat een goedkoop uitje Groningen in de vorm van een doe-het-zelf spel. Doe-het-zelf spellen zijn interactieve uitjes die je speelt met een smartphone.

Goedkoop uitje Groningen

Goedkope uitjes Groningen

We hebben verschillende goedkope uitjes in Groningen. Alle uitjes speel je in teams van 4 tot 6 personen. Je speelt al onze spellen met een smartphone. Je bestelt via het boekingsformulier 1 of meerder spelsets. Wil je het spel spelen met meerdere teams? Bestel dan minimaal 2 spelsets! In een spelset zit voor maximaal 5 personen spelmaterialen.

Familie uitje Groningen

Een doe-het-zelf spel is zeer geschikt als familie uittje in Groningen. Lekker met je familie een dag op stad in deze mooie stad van het noorden en dan ook nog eens een leuk spel spelen! Een doe-het-zelf spel lijkt op Pokemon Go, echter bij onze spellen zie je ook nog heel veel van de stad Groningen. Wil je je familie eens flink verrassen speel dan eens het Detectivespel. Zijn jullie een familie die van echte uitdagingen houdt: speel dan eens het spel Durven!Denken!Doen! Wacht niet langer en speel eens een doe-het-zelf spel met je hele familie!

Op zoek naar een leuk en goedkoop uitje in Groningen? Dan bij je bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen namelijk allerlei uitjes in Groningen zowel met spelleider als onze doe-het-zelf variant. Onder begeleiding van onze eigen SpellenApp kun je al voor €10 per persoon een van onze uitjes spelen. Groningen is slechts één van onze ruim 60 locaties in Nederland en België.

DIRECT ONLINE BOEKEN

Back To Top