Skip to content

Of een GPS Tocht Almere zo voorbij is? Nee hoor! De GPS tochten duren ongeveer 3 uur en je loopt ongeveer tussen de 3 en 5 kilometer. Jullie kunnen na de tocht nog prima een terrasje in Almere pikken of een hapje gaan eten met collega’s. Almere is een unieke plek met haar ligging en status als jongste stad van Nederland!

GPS Tocht Almere

Naast Deadline en DurvenDenkenDoen! zijn ook de andere GPS tochten zeer goed te spelen in Almere. Bekijk deze hier! Deze vinden plaats in het centrum van Almere. Veel gebruikte start- en eindlocaties in Almere zijn het Stadhiusplein en de Doctor J.M. Den Uylpark. Samen met je vrienden, je collegaā€™s of familieleden laten we jullie een onvergetelijke spel ervaring beleven! Onze GPS tochten in Almere kunnen gespeeld worden vanaf 5 personen.

GPS tocht in het donker

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ‘s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

Spellenlabs App

Bij een GPS Tocht Almere werken we met een app. Zo wordt een GPS Tocht Almere nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! šŸ˜‰

Leuk personeelsuitje?

GPS tochten zijn leuk als personeelsuitje of personeelsfeest maar ze worden ook regelmatig geboekt voor familie-uitjes, team uitjes of clubuitjes. Naast een GPS tocht Almere kunnen wij ook geheel naar wens een GPS tocht uitzetten op jullie eigen locatie of spel organiseren rondom een route. Denk hierbij aan een industrieterrein, bedrijvenpark, natuur, dorp of zelfs ergens anders in Europa. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het offerteformulier.

 

Op zoek naar een leuk, interactief en competitief uitje? Met een GPS Tocht Almere wordt jullie team-, familie of vriendenuitje een onvergetelijke ervaring! Informeer snel naar alle mogelijkheden.  Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

 

Back To Top