Skip to content

Veel van onze klanten doen een GPS tocht Amersfoort als personeelsuitje. De GPS tochten duren ongeveer 3 uur. Jullie kunnen na de tocht nog prima een terrasje in Amersfoort pikken of hapje gaan eten met  collega’s.

GPS Tocht Amersfoort

Naast Deadline en DurvenDenkenDoen! zijn ook de andere GPS tochten zeer goed te spelen in Amersfoort. We kunnen starten in een park, op een industrieterrein of op een locatie naar keuze. Veel gebruikte locaties in Amersfoort zijn het LieveVrouwe kerkhof, de Koppelpoort en de Lange Jan. Samen met je vrienden, je collega’s of familieleden laten we jullie een onvergetelijke spel ervaring beleven! Onze GPS tochten in Amersfoort kunnen vanaf 5 al personen gespeeld worden. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven.

GPS tocht in het donker

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ‘s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

Leuk personeelsuitje?

GPS tochten zijn leuk als personeelsuitje of personeelsfeest maar ze worden ook regelmatig geboekt voor familie-uitjes, team uitjes of clubuitjes. Naast een GPS tocht Amersfoort kunnen wij ook geheel naar wens een GPS tocht uitzetten op jullie eigen locatie of spel organiseren rondom een route. Denk hierbij aan een industrieterrein, bedrijvenpark, natuur, dorp of zelfs ergens anders in Europa. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het offerteformulier.

Op zoek naar een leuk, interactief en competitief uitje? Met een GPS Tocht Amersfoort wordt jullie team-, familie of vriendenuitje een onvergetelijke ervaring! Informeer snel naar alle mogelijkheden of vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top