Skip to content

Bij de derde keer kwamen de agenten van het politiebureau in Apeldoorn toch even vragen wat we steeds voor hun politiebureau aan het doen zijn? Nou, dat is de meest ideale plek om onze GPS Tocht Detectivespel te spelen. Die begint namelijk in het politiebureau. Toevallig liggen de meeste terrassen en restaurants in Apeldoorn ook niet ver van het bureau vandaan dus het is een ideale locatie om uw GPS tocht te starten.

Personeelsuitje

Veel van onze klanten doen GPS tocht Apeldoorn als personeelsuitje. De GPS tochten duren ongeveer 2 tot 3 uur. U kunt na de tocht nog prima een terrasje in Apeldoorn pikken of hapje gaan eten met uw collega’s. Naast het Detectivespel zijn ook de andere tochten zeer goed te spelen in Apeldoorn. We kunnen starten in een park, op een industrieterrein of op een andere locatie naar keuze. Samen met je familie, je collega’s of familieleden laten we jullie een onvergetelijke spel ervaring beleven!

Meedenken

Onze GPS tocht Apeldoorn kan gespeeld worden vanaf 5 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven. U kunt onze spellen op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ‘s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

GPS tocht Apeldoorn leuk als personeelsuitje of personeelsfeest maar ze worden ook regelmatig geboekt voor familieuitjes, team uitjes of clubuitjes. Naast GPS Tochten in Apeldoorn kunnen wij ook geheel naar wens een GPS tocht uitzetten op jullie eigen locatie of spel organiseren rondom een route. Denk hierbij aan een industrieterrein, bedrijvenpark, natuur, dorp of zelfs ergens anders in Europa. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het offerteformulier.

Back To Top