Skip to content

 

Assen staat natuurlijk bekend om de jaarlijkse TT Assen en de nacht van Assen. Maar wist je dat het centrum van deze stad zich uitstekend leent voor een  unieke GPS tocht Assen zoals bijvoorbeeld Detectivespel of Deadline? Samen met je vrienden, familie of collega’s in een spannende uitje aan het werk met het oplossen van een cold-case of het verijdelen van een virusaanval. Daarnaast heeft deze provincie stad veel te beiden aan restaurantjes en barretjes waar we na afloop van het spel lekker kunnen uitblazen onder het genot van een drankje of hapje. Vraag naar de mogelijkheden die wij voor GPS Tocht Assen bieden.

Startlocatie

We kunnen vanuit iedere plek in Assen starten, zolang we maar op redelijke afstand van het centrum zitten. Waar we vaak starten is restaurant Isola Bella in Assen. Door de prettige sfeer, vriendelijke personeel en de uitstekende diner mogelijkheden is het een ideale startlocatie. Onze spelleider ontvangt jullie graag om vervolgens het spel op te starten. Na uitleg van het spel en uitdelen van de spelmaterialen starten teams vaak met een opdracht. Nadat de opdracht is opgelost, kunnen teams vertrekken in de richting van het mooie centrum van Assen.

GPS Tocht Assen

Een GPS tocht in Assen staat garant voor veel plezier voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een gezellig familie uitje, een spannende vriendenuitje of de aanstaande bruid of bruidegom wil verrassen met een origineel uitje, met een GPS tocht Assen zit je altijd goed. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die Spellenlabs jullie kan bieden in Assen.

Persoonlijk Tintje

Veel groepen kiezen ervoor om hun GPS tocht of spel een persoonlijk tintje te geven. Wij verwerken jullie persoonlijk vragen graag in het spel. Lever ze wel op tijd in! Eventueel zullen we ook meedenken in de vragen. Zo wordt jullie uitje helemaal speciaal en kun je je vrienden, familie of collega’s eens extra verrassen.

 Een GPS Tocht Assen? Dat kan! Voor een geslaagd vrienden-, familie- of vrijgezellen uitje speel je een spannend GPS spel in het centrum van Assen. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

 

Back To Top