Ga naar hoofdinhoud

Zullen we met de GPS Tocht Den Haag beginnen op het Binnenhof in Den Haag? De GPS Tochten Deadline en Detectivespel zijn ervoor gemaakt. Maar ook al onze andere GPS spellen zijn uitstekend in Den Haag en Scheveningen te spelen.

GPS Tocht Den Haag

Onze GPS tochten in Den Haag en Scheveningen kunnen gespeeld worden vanaf 5 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven. In Den Haag is het leuk om de GPS tocht te starten op een markante locatie, bijv. Het Binnenhof of op Het Malieveld. In Scheveningen zouden we de tocht op het strand, in de duinen of op de pier kunnen starten. Waar je ook voor kiest, samen met je vrienden, je collega‚Äôs of familieleden laten we jullie een onvergetelijke spel ervaring beleven!

Personeeluitje

Veel van onze klanten doen een GPS tocht Den Haag als personeelsuitje. De GPS tochten duren ongeveer 3 uur. U kunt na de tocht nog prima een terrasje in Den Haag pikken of hapje gaan eten met uw collega’s. U kunt de GPS Tocht Den Haag op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ‘s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

Eigen locatie

Naast GPS Tochten in Scheveningen en Den Haag kunnen wij ook geheel naar wens een GPS tocht uitzetten op jullie eigen locatie of spel organiseren rondom een route. Denk hierbij aan een industrieterrein, bedrijvenpark, natuur, dorp of zelfs ergens anders in Europa.

 

Den Haag is dus echt een geschikte start voor een GPS-tocht. Neem daarom contact op, vraag vrijblijvend meer informatie aan via het offerteformulier en beleef een interactieve ervaring!

Back To Top