Skip to content

Een GPS Tocht Emmen is de ideale manier om de balans tussen stad en natuur te ontdekken op een interactieve manier! Naast haar hunebedden en verschillende nationale parken, kent Emmen, dat overigens een van de groenste steden van Nederland is, ook nog andere aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals het Centrum van Beeldende Kunst! Ideaal te combineren met een interactieve GPS tocht!

De ontmaskering in Emmen!

Een leuk spel voor de GPS Tocht Emmen is De Ontmaskering! Dit is een spel dat gebaseerd is op het spel ‘’Wie is de Mol?’’. In teams van ongeveer 5 personen bezoeken jullie de leuke en bijzondere plekken van Emmen. Ondertussen saboteert één van jullie de groep. Het is aan jullie om te raden wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Emmen. Klik hier om te bekijken welke spellen we nog meer aanbieden!

Waar en wanneer start een GPS Tocht Emmen?

Een GPS Tocht Emmen vindt zich plaats in het centrum van deze stad. Vaak wordt een (grand) café of lunchroom gekozen als startlocatie en eventueel ook als eindlocatie. Plekken om dit in Emmen te doen zijn onder andere Eetcafé Groothuis en De Brasserie.

Een GPS Tocht Emmen kan op elk moment gespeeld worden! Meestal duurt een GPS spel tussen de 2,5 en 3 uur. Genoeg tijd en mogelijkheden om de stad dus op een interactieve manier te ontdekken! Dit wordt gestimuleerd via de Spellenlabs App!

Een Spellenlabs app?

Jazeker, DE Spellenlabs App. Deze app is nodig om een GPS Tocht te kunnen uitvoeren! In de app kun je verschillende hotspots claimen waarmee je punten kan verdienen! Deze zijn allemaal de vinden in de maps-functie van de app! Ook kan je punten opvragen en verschillende foto’s en selfies maken, die via de WhatsApp-functie van de Spellen app binnenkrijgt! Dit zijn slechts maar een paar voordelen van de app!

Met haar vele parken, bossen en evenementen is Emmen dus een perfecte locatie voor een unieke GPS Tocht! Enthousiast geworden? Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een GPS Tocht Emmen!

 

Back To Top