Skip to content

GPS tocht Enschede

Op zoek naar een geslaagd uitje op de grens van Nederland en het Europees achterland? Speel eens een GPS Tocht Enschede. Deze stad is met ruim 160.000 inwoners metropool voor Oost Nederland. Deze stad staat bekend om haar kennis en innovatie, met een universiteit die internationaal geroemd mag worden. Stad met een epicentrum voor muziek en cultuur, een uitgebreid winkelaanbod rond het gezelligste  horecaplein van Nederland. En natuurlijk dé plek om eens een GPS Tocht Enschede te spelen!

GPS Moordspel

Van onze spellen en tochten is de GPS tocht Detectivespel erg populair in Enschede. In kleine recherche teams werken jullie aan een cold case. Aan de hand van bewijsmateriaal en foto aanwijzingen gaan jullie op zoek naar de dader. Is de dader éénmaal ontmaskerd, dan volgt een zoektocht naar het plaats delict en de datum! Help mee in het oplossen van deze oude zaak!

Startlocaties en tijden

In Enschede staren we vaak een GPS tocht vanuit La Cucina aan de Stationsplein of restaurant De Tropen aan de Bolwerkstraat. Vaak wordt een GPS tocht gestart met een kop koffie of een kop thee en wat lekkers. Ook kiezen groepen ervoor om na het spel een lekker hapje te eten. We kunnen de GPS tocht Enschede starten op ieder willekeurig moment van de dag en op iedere dag van de week. We kunnen zelf een GPS tocht in het donker aanbieden. Wij adviseren jullie graag over alle mogelijkheden.

GPS Tocht Enschede: dé activiteit in Oost Nederland voor een geslaagd uitje voor vrienden, familie of collega’s. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden!

 

Back To Top