Skip to content

Een GPS Tocht Gorinchem is de ideale manier als opwarmer om deze stad verder te leren kennen! Dankzij haar historie als grote vestingstad is Gorinchem en haar ligging tussen twee landstreken heeft ‘’Gorkum’’ u veel te bieden! Ontdek het daarom met een interactief GPS spel!

Detectivespel: De Moordzaak

Een spel wat vaak gespeeld wordt in Gorinchem is het Detectivespel! Via onder andere foto-opdrachten ga je samen met je team vier cases oplossen! Dit doe je onder andere met hulp van de spelmaterialen en de Spellenlabs app! Terwijl je deze opdrachten grondig uitvoert en de cases tot de bodem onderzoekt, loop je ook langs de unieke en mooie bezienswaardigheden van Gorinchem zoals Het Gezicht van Gorinchem!

Waar en wanneer vindt een GPS Tocht Gorinchem plaats?

Een GPS tocht Gorinchem vind plaats in het centrum van Gorinchem. Meestal wordt er van te voren nog even afgesproken in een (Grand) Café of lunchroom. In Gorinchem zijn dit bijvoorbeeld De Vitamine Kantine en Grand Cafe Het Gelagh. Aangezien een GPS Tocht Gorinchem tussen de 2,5 en 3 uur duurt en het op elk moment gespeeld kan worden, is het goed te combineren met andere activiteiten zoals een diner of een andere binnen activiteit.

Spellenlabs App

Bij een GPS Tocht Gorinchem werken we met een app. Zo wordt een GPS Tocht Gorinchem nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! 😉

Ontdek de unieke plekken van ‘’Gorkum’’ tijdens een interactief GPS Tocht Gorinchem! Benieuwd geworden? Vraag dan een gratis vrijblijvende offerte aan! Tot snel in ‘’Gorkum’’!

 

 

Back To Top