Skip to content

Welkom op de website van Spellenlabs. Jullie zijn waarschijnlijk op zoek naar een GPS Tocht Haarlem. In deze mooie bloemenstad bieden wij verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een leuk uitje met vrienden, collega’s of vrienden. Lees op deze pagina wat wij voor jullie in Haarlem kunnen betekenen.

GPS Tocht Haarlem

De kracht van Haarlem schuilt van oudsher in de cultuur. De stad heeft wat dat betreft door de eeuwen heen een indrukwekkende schat vergaard, die er tot op de dag van vandaag aan af valt te lezen. Om maar eens iets te noemen: Haarlem telt zo’n duizend monumentale panden waaronder toppers als het stadhuis, de Grote Kerk, de kathedrale Bavo-Basiliek en de Vleeshal.

HEt DetectiveSPel

Veel groepen spelen het spel Detectivespel in Haarlem. In kleine recherche teams gaan jullie een aantal coldcases oplossen in Haarlem. Fotoaanwijzingen, een smartphone met een interactieve SpellenApp en een flinke dosis verstand helpen jullie daarbij verder. Welke team weet de aanwijzingen juist te interpreteren en weet als eerste de coldcases op te lossen?

Locaties & starttijden

Voor een GPS Tocht Haarlem kennen we geen vaste startlocaties. In principe kan vanuit iedere locatie in het centrum een GPS tocht worden gestart. Vaak wordt een restaurant, brasserie of een kroegje gebruikt als startlocatie. Tijdens de tocht lopen jullie ongeveer 3 tot 5 kilometer. We kennen ook geen vaste starttijden. Jullie kunnen op ieder moment van de dag starten.

Arrangementen

Wisten jullie dat we naast een GPS Tocht Haarlem ook verschillende arrangementen organiseren. Zo kunnen we een ontvangst met koffie/thee en gebak regelen. Daarnaast worden we vaak gevraagd een lekkere lunch of een gezellig diner na afloop van het spel te organiseren. Onze medewerkers helpen jullie graag bij het samenstellen van het juiste arrangement!

Op zoek naar een interactief en leuk teamuitje met collega’s in Haarlem? Doe dan eens een GPS Tocht Haarlem! Ons team helpt jullie graag een leuk arrangement samen te stellen!

Back To Top