Skip to content

Deze prachtige Hanzestad is nu ook een stad voor een GPS Tocht Harderwijk. Op deze pagina vertellen we je wat we allemaal aanbieden voor een interactief uitje voor in de stad aan de rand van de Veluwe en geven we je tips mee voor een unieke beleving!

Deadline

Een spel dat vaak gespeeld wordt voor een GPS Tocht Harderwijk is de Deadline! Met verschillende opdrachten dien je tegen de tijd een virus af te stoppen! Samen met je teamgenoten probeer je als dit natuurlijk als eerste team te doen! Dit spannende en zenuwslopende spel speel je o.a. met onze eigen ontwikkelde Spellenapp! Hiermee kan het niet meer misgaan!

Ook bieden we andere spellen aan in Harderwijk zoals De Ontmaskering of een Crazy 88. Bekijk alle spellen hier!

Spellenapp

Bij een GPS Tocht Harderwijk werken we met een eigen ontwikkelde spellenapp. Zo wordt een GPS Tocht Harderwijk nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Er zijn nog veel meer voordelen van de spellenapp, maar deze zie je pas als je het spel speelt! šŸ˜‰

GPS Tocht Harderwijk, waar en wanneer begin ik het spel?

Het mooie van een GPS Tocht Harderwijk is dat je op verschillende plekken kan beginnen! Het spel speelt zich af in het centrum van Harderwijk! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker is het spel de Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Harderwijk nog spannender maakt! Een GPS Tocht Harderwijk duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Harderwijk gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Een bekende cafƩ of plein is bijvoorbeeld De Graaf van Gelre of de boulevard van Harderwijk!

GPS Tocht Harderwijk, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creƫren van een interactieve beleving!

 

 

Back To Top