Skip to content

GPS Tocht Heerenveen: Speel een van onze interactieve tochten en beleef het hart van Friesland op een unieke manier! Op deze pagina vindt je alle info over GPS Tocht Heerenveen en de spellen de we op deze locatie aanbieden!

De Ontmaskering

Een leuk spel voor de GPS Tocht Heerenveen is De Ontmaskering! In teams van ongeveer 5 personen bezoeken jullie de leuke en bijzondere plekken van Heerenveen. Daar voeren jullie via o.a. de Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ondertussen saboteert één van jullie de groep. Het is aan jullie om te raden wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Heerenveen. Klik hier om te bekijken welke spellen we nog meer aanbieden!

SpellenApp

In Heerenveen werken we met een eigen ontwikkelde Spellenapp voor de GPS Tochten . Zo wordt een GPS Tocht Heerenveen nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

Waar en wanneer speel ik een GPS Tocht Heerenveen?

Het spel vindt zich plaats in het centrum van Heerenveen! Het voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer je het spel wilt spelen! Daarnaast hoeft niet iedereen op dezelfde plek te beginnen. Vaak wordt er van te voren een eind-locatie met iedereen afgesproken! Vaak is dit een plein of café waar vaak nog even geborreld wordt! Locaties voor een GPS Tocht Heerenveen zijn bijvoorbeeld de pleinweg of Grand Café Het Gerecht. Een GPS Tocht Heerenveen duurt gemiddeld tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren met andere activiteiten dus!

Er gaan niets boven een GPS Tocht in Friesland! Boek daarom dan een GPS Tocht Heerenveen! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en laat je adviseren door een van onze medewerkers!

 

Back To Top