Skip to content

Deze prachtige mediastad is 100% geschiktvoor een interactieve GPS Tocht Hilversum. Op deze pagina vertellen we je wat we alles wat je moet weten om dit uitje tot een nog groter succes te maken!

De Ontmaskering

Een veel gespeeld spel in Hilversum De Ontmaskering! In teams van ongeveer 5 personen bezoeken jullie tijdens deze GPS Tocht Hilversum de leuke en bijzondere plekken van deze stad. Daar voeren jullie via o.a. de Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ondertussen saboteert één van jullie de groep op een sluwe manier. Het is aan jullie om te raden wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Hilversum. Klik hier om te bekijken welke spellen we nog meer aanbieden!

Spellenapp

Bij een GPS Tocht Hilversum werken we dus met een Spellenlabs app. Zo wordt het uitje nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Ook zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Er zijn nog veel meer voordelen van de spellenapp, maar deze zie je pas als je het spel speelt! 😉

GPS Tocht Hilversum, waar en wanneer begin ik het spel?

Het mooie van een GPS Tocht Hilversum is dat je op verschillende plekken van het centrum kan beginnen! Het gehele spel speelt zich af in het centrum van Hilversum! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker een spel als bijvoorbeeld Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Hilversum vaak nog spannender maakt! Het uitje in Hilversum duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Hilversum gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Een bekende café of plein is bijvoorbeeld Cafe Dudok aan het stationsplein of Cafe Cartouche.

GPS Tocht Hilversum, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje in de mediastad van de Benelux! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creëren van een interactief uitje!

Back To Top