Skip to content

GPS Tocht Middelburg, een locatie die garant staat voor plezier en beleving op een historisch decor! Op deze pagina vindt je alle info over GPS Tocht Middelburg en de spellen die we op deze locatie aanbieden!

De Ontmaskering

Een leuk uitje voor de GPS Tocht Middelburg is De Ontmaskering! In teams van ongeveer 5 personen bezoeken jullie de leuke en bijzondere plekken van Middelburg. Daar voeren jullie via onder meer de spelmaterialen en onze eigen ontwikkelde Spellenlabs app leuke en interactieve opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ondertussen saboteert één van jullie de groep. Het is aan jullie om te raden wie deze persoon is!

Naast De Ontmaskering zijn er ook nog andere spellen beschikbaar voor een GPS Tocht Middelburg. Klik hier om te bekijken welke spellen we nog meer aanbieden!

SpellenApp

Op al onze locaties werken we met een eigen ontwikkelde app voor de GPS Tochten . Zo wordt een GPS Tocht Middelburg nog interactiever en leuker! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

Waar en wanneer speel ik een GPS Tocht Middelburg?

Het spel vindt zich plaats in het historische centrum van Middelburg! Het voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer je het spel wilt spelen! Daarnaast hoeft niet iedereen op dezelfde plek te beginnen. Meestal wordt er van te voren een eind-locatie met iedereen afgesproken. Vaak is dit een plein of café waar vaak nog even geborreld wordt. Locaties voor een GPS Tocht Middelburg zijn bijvoorbeeld het stadhuis van Middelburg of Grand Café Brooklyn. De spellen duren gemiddeld tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren met andere activiteiten dus.

Er gaan niets boven een GPS Tocht in Middelburg! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en laat je adviseren door een van onze medewerkers! Wil je meteen al boeken? Klik dan hier!

 

Back To Top