Skip to content

Wie wil er nu niet een GPS tocht Utrecht doen? Met haar prachtige centrum, smalle steegjes, romantische grachten is deze Domstad meer dan geschikt voor GPS Tocht Utrecht zoals bijvoorbeeld het spel Durven!Denken!Doen! Utrecht is naast zijn 112 meter hoge Domtoren ook bekend als belangrijk spoorwegen knooppunt van de NS. Natuurlijk kun je familie- of vriendenuitje uitstekend combineren met een bezoekje aan de Jaarbeurs Utrecht of het winkel centrum Hoog Catharijne.

GPS Tocht Utrecht

We spelen het spel Durven!Denken!Doen! al vanaf 5 personen! Ook bieden we andere GPS tochten en spellen aan in Utrecht. Informeer vrijblijvende naar alle mogelijkheden die we bieden in Utrecht. Wil je met een grotere groep een GPS tocht doen? Geen enkel probleem, wij kunnen groepen aan tot wel 300 personen!

Startlocaties

Jullie zijn flexibel in het kiezen van tijdstip voor het starten van een spel. We kunnen 7 dagen per week op ieder gewenst moment een GPS tocht starten op iedere gewenste locatie in Utrecht. Zo is het bijvoorbeeld een GPS tocht te starten vanuit de Winkel van Sinkel en daarna gezellig met de collega’s een lekker drankje drinken op een van mooie terrasjes aan de Utrechtse grachten.

Vrijgezellenfeestje

Durven!Denken!Doen! is een creatief spel, zeer geschikt voor een vergaderbreak of een vrijgezellenfeestje. Wil je meer weten over Durven!Denken!Doen! of over een van onze andere spellen, dan kun je natuurlijk contact opnemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om met jou collega’s, vrienden of familieleden een GPS tocht in Utrecht te spelen!

Op zoek naar een leuk en gezellig uitje in Utrecht? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij bieden voor een GPS Tocht Utrecht!

Back To Top