Skip to content

Wist je dat Stadsspel Amersfoort dé plek is voor een KEI van een teamuitje? Met een spel van STADSSPELLEN is jullie teamuitje van succes verzekerd! Of je nu QRAKER speelt of je helemaal laat gaan in het Ontmasker de Mol spel, Amersfoort vormt het decor voor jullie uitje.

De Ontmaskering!

STADSSPELLEN heeft haar eigen draai aan aan het bekende TV programma gegeven. In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie op weg in de binnenstad van Amersfoort. Onderweg worden jullie geconfronteerd met verschillende uitdagingen en opdrachten. Welke team weet alle opdrachten uit te voeren? Let op: er zit een dubbelganger in elk team die de boel eens flink wil verzieken! De Ontmaskering! spel als stadsspel Amersfoort: succes verzekerd!

Stadsspel Amersfoort

Naast Ontmasker de MOL! zijn er ook andere spellen te spelen in Amersfoort. Zoeken jullie een spel voor teambuilding, kijk dan eens naar DurvenDenkenDoen. Meer op zoek naar een spannend spel? Wellicht is het DetectiveSpel een goede optie voor jullie. Ons team is bereikbaar om jullie van het juiste advies te voorzien!

Arrangementen in Amersfoort

We bieden voor onze STADSSPELLEN een aantal zeer aantrekkelijke arrangementen aan. Standaard ontvangen we groepen inclusief één consumptie (koffie/thee/fris). Soms willen groepen iets lekkers bij de koffie/thee, geen enkel probleem. Voor onderweg bieden wij een knapzak arrangement. Een lunch arrangement voor groepen die na afloop van een spel lekker willen lunchen en de avonturen van het spel met elkaar willen uitwisselen. Tevens bieden wij verschillende diner arrangementen aan. Vraag één van onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Amersfoort.

Starttijden & startlocatie

Wij hanteren voor Stadsspel Amersfoort geen vaste starttijden, jullie bepalen zelf wanneer jullie het spel willen starten. We hebben afspraken met een aantal vaste horeca locaties. Ook is het mogelijk om te starten vanuit de locatie die jullie besproken hebben.

Back To Top