Skip to content

Stadsspel Eindhoven

Wij organiseren interactieve city games en dat doen we ook in Eindhoven. Als jullie op zoek zijn naar een leuk teamuitje in deze lichtstad: speel dan eens een stadsspel Eindhoven. Lees op deze pagina wat wij voor jullie kunnen betekenen. Nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren op 0854012436 of mail ons op info@stadsspellen.nl.

Stadsspel Eindhoven organiseren

In deze lichtstad organiseren we vaak een leuk stadsspel Eindhoven. Of jullie nu op zoek zijn naar een leuk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of lekker met je familie door de stad willen zwerven, we kunnen iedereen wat bieden. Een leuk spel voor deze stad is het Detectivespel. In kleine groepen gaan jullie op zoek naar verschillende fotoaanwijzingen. Gewapend met smartphone en spelmaterialen proberen jullie de geheimen van vier oude misdrijven te ontrafelen. Welk team heeft het beste alibi en weet dit spannende spel te winnen?

Begeleid of doe-het-zelf

We bieden onze klanten de mogelijkheid om een programma begeleid of in een doe-het-zelf variant te spelen. Bij een begeleid spel is altijd één of meerdere spelleider(s) aanwezig. Voor veel van onze spellen is het mogelijk om ze in een doe-het-zelf variant te spelen. Een doe-het-zelf spel speel je met een eigen smartphone met internet en zonder spelleider.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een stadsspel Eindhoven? Wacht dan niet en neem met onderstaande formulier contact met ons op. Ons teams helpt jullie graag verder om van jullie groepsuitje een onvergetelijke ervaring te maken!

Back To Top