Skip to content

Er gaat niets boven een Stadsspel Groningen! Nee natuurlijk niet want het is de mooiste stad van het Noorden! Wij zijn STADSSPELLEN ® en wij organiseren interactieve spelprogramma’s met de door ons zelf ontwikkelde SpellenApp. Dit doen wij hoofdzakelijk voor bedrijven maar ook voor vrienden en families. Juist Groningen met zijn prachtige centrum, sfeervolle kroegjes en haar ontspannen sfeer is bij uitstek geschikt voor een actief en leuk uitje. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder wat  STADSSPELLEN ® voor jullie kan betekenen.

Stadsspel Groningen

Leuk! Dus op zoek naar iets actief in Groningen. Veel groepen spelen het spel Qraker in Groningen. Dit is een interactieve puzzeltocht in het centrum van Groningen. Kleine teams gaan op zoek naar polaroid foto aanwijzingen in de stad. Deze foto’s geven jullie aanwijzingen voor het oplossen van een QR code. Lees snel hoe het spel verder af zal lopen. Wil je wat creatiever en uitdagender spel dan moeten jullie zeker eens naar Crazy 88 kijken. Gewapend met een flip camera leggen jullie in Groningen een bizar en knotsgekke route af. Telkens krijgen jullie de keuze uit twee te gekke opdrachten! Welk team laat zich niet kennen en durft het verst te gaan?

Startlocatie

Zoals gezegd is Groningen een sfeervolle stad met veel leuke horeca locaties om een spel te starten. Wij hebben met een aantal van deze locaties vaste afspraken zodat jullie Stadsspel Groningen tot een groot succes zal leiden. Standaard starten we alle spellen met één consumptie, eventueel kunnen we voor iets lekkers zorgen bij de koffie.

Goed om te weten

Bij het organiseren van een stadsspel Groningen zijn een aantal zaken goed om te weten. Het minimaal aantal deelnemers voor de spellen is vier personen. We rekenen altijd een basis bedrag voor de spellen. En de ontvangst is altijd inclusief een consumptie.

Er gaat niets boven een leuk bedrijfsuitje met programma van STADSSPELLEN ® Laat jullie verrassen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top