Skip to content

Stadsspel Maastricht

We heten jullie van hart welkom op de website van STADSSPELLEN. Jullie zijn waarschijnlijk op zoek naar een leuk stadsspel Maastricht. Grote kans dat we jullie verder kunnen helpen. Op deze pagina stellen we ons graag even voor. We vertellen wat we voor jullie betekenen en dat kon nog wel eens meer zijn dan je denkt! We organiseren in Maastricht een aantal interactieve spel programma’s. In de volksmond City Games genoemd, wij zeggen liever STADSSPELLEN gewoon omdat we van simpel houden!

Stadsspel Maastricht

Goed jullie zoeken dus een stadspel Maastricht. We vragen je eerst even goed na te denken welk type spel jullie willen spelen. We hebben een groot assortiment van verschillende spellen. Van een lekkere stadswandeling door Maastricht, een uitdagend en knotsgek spel opdrachten spel tot een spel vol intrige en dubbelspel. Al onze spellen worden gedaan in kleine teams van 4 tot 6 personen. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een vorm van competitie aanwezig is. De meeste spellen duren drie uur. Uiteraard kunnen we de duur van de spellen verkorten of verlengen. Ons team helpt jullie graag bij het kiezen van een geschikt spel.

Avontuurlijk

Weet je wat nu zo leuk is van een bedrijfsuitje Maastricht? De stad leent zich uitstekend voor een actief stadsspel. Het compacte centrum met de smalle steegjes en leuke winkelstraatjes zorgen ervoor dat je lekker avontuurlijk kan dwalen door Maastricht. We hebben met een aantal horeca gelegenheden afspraken, maar natuurlijk kunnen jullie zelf ook een locatie uitzoeken. We organiseren de hele week programma’s en we doen zeker niet moeilijk over het tijdstip! Eigenlijk zijn we best flexibel!

Kortom er valt genoeg te beleven met een stadsspel Maastricht! Zeker wanneer jullie kiezen voor een van de unieke spellen van STADSSPELLEN Laat je verrassen en vraag vandaag nog een vrijblijvend voorstel aan.

Back To Top