Skip to content

Op zoek naar een Keizerlijk beleving voor jullie bedrijfsuitje Nijmegen? Speel dan eens een Stadsspel Nijmegen. Deze stad heeft veel te bieden om jullie groepsuitje tot een geslaagd succes te maken. Wij geven een aantal TIPS voor Nijmegen. Ons team helpt jullie graag verder bij het selecteren van een geschikt STADS spel.

Gemeen en spannend!

Op zoek naar een teamuitje dat bij je vrienden of collega’s een groot succes zal zijn? Speel dan eens het Wie is de Mol? Spel. Bij dit spannende spel is het de bedoeling dat per team één saboteur probeert het spel in de soep te laten lopen! Aan jullie de taak om deze valsspeler te ontmaskeren. Dit spel staat garant voor veel hilariteit, intrige en spanning, een absolute topper voor iedereen! Bekijk de mogelijkheden van de verschillende STADS spellen die wij in Nijmegen bieden!

Stadsspel Nijmegen

We hebben afspraken met een vast aantal locaties in Nijmegen. We regelen ontvangst met een kopje koffie en gebak tot aan een uitgebreid diner na afloop van een spel. We bespreken graag met jullie de wensen en stellen graag geslaagd programma samen. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jullie budget. Een Stadsspel Nijmegen regel je al vanaf € 10,00 per persoon.

Zin in een keizerlijke beleving? Doe een stadsspel Nijmegen en speel eens een STADS spel! Verras je collega’s met iets origineels, succes gegarandeerd!

Back To Top