Skip to content

Leuk dat jullie een stadsspel Rotterdam willen doen! Wij zijn STADSSPELLEN en we geven jullie graag tips en suggesties voor Rotterdam. Ons motto voor Rotterdam: een schitterend toneel aan de Maas. Niet alleen spellen zijn leuk om in Rotterdam te doen. Rotterdam leent zicht bij uitstek voor het organiseren van een geslaagd feestje met collega’s. Laat je verrassen door STADSSPELLEN en lees wat wij voor jullie kunnen beteken.

Het DetectiveSpel

Op zoek naar een spannend, actief en interactief uitje? Kijk dan eens naar het DetectiveSpel. In kleine teams trekken jullie door Rotterdam en als bagage een SMARTPHONE, portofoon en spelinstructies. Als echte speurders gaan jullie op zoek naar foto bewijzen en aanwijzingen om de vier oude misdrijven op te lossen. Welk team speelt het slimst, heeft een goed alibi en weet het spel te winnen? Het Detective spel speel je al voor een prijs vanaf €10,00 per persoon.

Stadsspel Rotterdam

STADSSPELLEN is dé partij om jullie teamuitje Rotterdam tot een groot succes te maken. Al onze spellen worden begeleidt door professionele en enthousiaste begeleiders. We kunnen vanuit iedere locatie in het centrum Rotterdam een spel starten. We afspraken met verschillende horeca zaken. Onze spellen zijn zeven dagen per week op ieder gewenst tijdstip te spelen. Meer weten? Dat kan stuur een mail naar info@stadsspellen.nl of bel naar 06-14418002.

Zin in een crimineel spannend stadsspel Rotterdam met veel interactie en competitie? Neem dan vandaag met ons op. We helpen jullie graag bij het organiseren van jullie bedrijfsuitje!

Back To Top