Skip to content

Welkom! We stellen ons graag even voor! Wij zijn STADSSPELLEN® Wij organiseren interactieve spel programma’s op 50 locaties waaronder Utrecht. Ons motto: met een stadsspel Utrecht heb je rijkdom rondom de Dom! We nodigen jullie uit om onze website eens rustig te lezen. We helpen jullie graag met het organiseren van een geslaagd personeelsuitje in Utrecht!

Stadsspel Utrecht

Utrecht is een perfectie locatie om een bedrijfsuitje te organiseren. Het centrum van de stad Utrecht is overzichtelijk en compact. Bovendien kent de stad talloze horeca gelegenheden om een spel te starten met een kop koffie of thee. Veel van onze groepen doen het Ontmasker de MOL! spel als bedrijfsuitje.

Flexibele organisatie

STADSSPELLEN is een flexibele organisatie. We organiseren interactieve spelprogramma’s voor zowel kleine als grote groepen (1000+ personen). Vaak duren onze programma’s rond de drie uur. Als jullie dat willen kunnen we de spelduur verkorten of verlengen. We hebben een aantal vaste locatie in Utrecht waar we vaak een spel opstarten. Maar we kunnen ook starten vanuit jullie kantoor of een zelf gekozen horeca locatie. Ons team staat voor jullie klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Extra informatie

Onze STADSSPELLEN® vinden altijd doorgang. Hou de weersvoorspellingen goed in de gaten en pas je kleding hier op aan. We hebben verschillende type spellen. Van actief en spannend tot avontuurlijk en uitdagend, er is voor iedereen een geschikt spel te vinden.

Op zoek naar een leuk en origineel uitje voor je collega’s? Met een stadsspel Utrecht van STADSSPELLEN is jullie activiteit zeker geslaagd!

Back To Top