Skip to content

Over een spannend uitje gesproken, DEADLINE – De outdoor escaperoom is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de tijd opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

BESCHRIJVING

In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om deze activist op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen, raadsels en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht en antwoord ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen die jullie helpen om de stad te redden van de aanslag. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen en te ontsnappen aan deze aanslag?

SPANNEND UITJE MET SMARTPONE – IN ELKE GROTE STAD TE SPELEN

De ‘Deadline’ is een van onze spannende uitjes. Een interactieve en zenuwslopende escaperoom met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door Spellenlabs geleverd.

Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen. Het spel duurt 2 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

De Deadline is net als al onze andere stadsspellen op meer dan 75 steden bespeelbaar in Nederland en België. Deze spellocaties bevinden zich allemaal in het centrum van de stad. In een aantal steden zijn er meerdere locaties beschikbaar.

Maak met je team zo snel mogelijk een virus aanval onschadelijk tijdens de outdoor escaperoom
2 tot 3 uur
Gebruik je eigen Smartphone
Challenges tegen de klok
Inclusief spelmaterialen
Gratis gebruik SpellenApp
Back To Top