Skip to content

De zwerftocht is een avontuurlijke stadswandeling op zoek naar een verborgen eindlocatie. Het is een ludieke manier om kennis te maken met de stad. Jullie zwerven door de straten op zoek naar de mooiste plekjes. En als de eindlocatie wordt gevonden volgt natuurlijk het TJAKKA moment!

Beschrijving

Samen gaan jullie op speurtocht in de stad op zoek naar de verborgen eindlocatie. Jullie eerste doel in het spel is het vinden van verschillende foto aanwijzingen. Met deze aanwijzingen verdienen jullie hint en tips die jullie verder brengen in het spel. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar en vinden jullie de verborgen eindlocatie. En het leuke aan deze Zwerftocht? Je leert ook interessante wist-je-datjes van de stad! Mooi meegenomen toch?

Kenmerken

Vinden verborgen locatie in de stad
2 à 3 uur
doe-het-zelf vanaf €15 pp
spel met spelleider vanaf €20 pp
eigen smartphone + databundel
10 – 50 Mb per smartphone per spel
✔ Vinden foto aanwijzingen
✔ Uitdagende puzzels en opdrachten onderweg
✔ Inclusief spelmaterialen
✔ Gratis gebruik SpellenApp
✔ Scorekaart met foto’s na afloop spel

DIRECT ONLINE BOEKEN

Zin in een avontuurlijke stadswandeling door een van de vele mooie steden in Nederland of België? Speel dan De Zwerftocht en verras je familie of vrienden met dit interactieve spel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een spel online of vraag via het contactformulier informatie aan.

Back To Top