Skip to content

Ondanks haar kleine centrum is Volendam een gave locatie voor een interactieve GPS-Tocht. Dit is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan de vissersbootjes of winkeltjes in Volendam. Op deze pagina informeren we je meer over een GPS Tocht in Volendam!

DE ZWERFTOCHT

De Zwerftocht is een echte aanrader voor een GPS Tocht Volendam! Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, verschillende opdrachten en de Spellenlabs App.

Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over het stadje mee. Win-win dus. Het fijne van is dat je bij een doe-het-zelf vorm van De Zwerftocht je eigen tijdsindeling kan bepalen. Jullie kunnen dus zelf bijvoorbeeld een eigen pauze inlassen. Bij elk spel die we aanbieden voor GPS Tocht Volendam  kan dit al gespeeld worden vanaf 5 personen!

Waar en wanneer start een GPS Tocht Volendam?

Een GPS Tocht Volendam zich plaats in het centrum van deze stad. Vaak wordt een (grand) café of lunchroom gekozen als startlocatie en eventueel ook als eindlocatie. Plekken om dit in Volendam te doen zijn onder andere Cafe De Dijk of AMVO.

Een GPS Tocht Volendam kan op elk moment gespeeld worden! Meestal duurt een GPS spel tussen de 2,5 en 3 uur. Genoeg tijd en mogelijkheden om de stad dus op een interactieve manier te ontdekken! Dit wordt gestimuleerd via de Spellenlabs App! Het is zelfs bij de meeste spellen mogelijk om te pauzeren tijdens de spellen voor een lekker paling of voor een foto met traditionele  kledingdracht!

Een Spellenlabs app?

Jazeker, een interactieve Spellenlabs App. Deze app is nodig om een GPS Tocht te kunnen uitvoeren! In de app kun je verschillende hotspots claimen waarmee je punten kan verdienen! Deze zijn allemaal de vinden in de maps-functie van de app! Ook kan je punten opvragen en verschillende foto’s en selfies maken, die via de WhatsApp-functie van de Spellenapp binnenkrijgt! Dit zijn slechts maar een paar voordelen van de app!

Met haar vele havens, straatjes en evenementen is Volendam dus een perfecte locatie voor een unieke GPS Tocht! Enthousiast geworden? Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een GPS Tocht Volendam!

Back To Top