Skip to content

Giethoorn is de ideale plaats om interactieve beleving te hebben in het buitengebied. Met een GPS-Tocht in Giethoorn ontdek je heel Giethoorn terwijl je ook nog eens een leuk spel aan het spelen bent. Lees hier meer over de GPS-tochten en spellen die we aanbieden in Giethoorn, ook wel het ‘’Hollandse Venetië’’!

De Zwerftocht

De Zwerftocht is een echte aanrader voor een GPS Tocht Giethoorn! Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, verschillende opdrachten en de Spellenlabs App.

Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over het stadje mee. Win-win dus. Het fijne van is dat je bij een doe-het-zelf vorm van De Zwerftocht je eigen tijdsindeling kan bepalen. Jullie kunnen dus zelf bijvoorbeeld een eigen pauze inlassen. Bij elk spel die we aanbieden voor GPS Tocht Giethoorn kan dit al gespeeld worden vanaf 5 personen! Daarnast bieden we ook andere spellen aan voor Giethoorn!

WAAR EN WANNEER START EEN GPS TOCHT GIETHOORN?

Een GPS-Tocht in Giethoorn start je op één van onze hotspots in het centrum. Vaak wordt een (grand) café of lunchroom gekozen als startlocatie en eventueel ook als eindlocatie. Plekken om in Giethoorn af te spreken zijn Café-Restaurant ’t Vonder & Restaurant ’t Achterhuus!

EEN SPELLENLABS APP?

Jazeker, een interactieve Spellenlabs App die onlangs is vernieuwd! Deze app is nodig om een GPS Tocht te kunnen uitvoeren! In de app kun je verschillende hotspots claimen waarmee je punten kan verdienen! Deze zijn allemaal de vinden in de maps-functie van de app! Ook kan je punten opvragen en verschillende foto’s en selfies maken, die via de WhatsApp-functie van de Spellenapp binnenkrijgt! Dit zijn slechts maar een paar voordelen van de app!

Met haar vele havens, waterwegen en bruggetjes is Giethoorn dus een perfecte locatie voor een unieke GPS Tocht! Enthousiast geworden? Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een GPS Tocht Giethoorn!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Back To Top