Skip to content

Wij organiseren interactieve GPS tocht door heel Nederland en dus ook in het mooie Ommen. Met een GPS Tocht Ommen weten jullie zeker dat jullie veel plezier gaan beleven. Onze GPS Spellen in Ommen zijn super leuk, tel daar nog eens de stad Ommen bij op en jullie dag kan niet meer stuk! Op deze pagina geven we informatie over een interactief groeps- en teamuitje in deze stad aan de Overijsselse Vecht. Alvast meer weten? Bel of mail ons gerust! Ons team helpt jullie graag verder!

De Zwerftocht

Een van de spellen die we organiseren voor een GPS Tocht Ommen is De Zwerftocht. Tijdens deze interactieve speurtocht zul je door middel van verschillende opdrachten die je speelt hints en tips krijgen om

In combinatie met onze Spellenapp begin je vanaf een leuke plek in het centrum van Ommen. Je kan zelf kiezen vanaf welke hotspot je wilt beginnen. Vanaf die plek kun je het centrum in om de vele hotspots te ontdekken en opdrachten uit te voeren!

SPELLENAPP

De interactieve spellen speel je door middel van onze nieuwe Spellenapp! De app van Spellenlabs dien je van te voren te downloaden om je unieke code voor GPS tocht Ommen in te vullen! Vanuit de app kun je makkelijk je hotspots volgen, communiceren met onze spelcomputer en opdrachten uitvoeren! Ook kan je de verschillende foto’s en scores van de teams opvragen! Leuk dus voor een spel als Crazy88 of Durven!Denken!Doen!

GPS TOCHT Ommen, WAAR EN WANNEER BEGIN IK HET SPEL?

Het mooie van een GPS Tocht Ommen is dat je op verschillende plekken van het centrum kan beginnen! Het gehele spel speelt zich af in het centrum van Ommen! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker een spel als bijvoorbeeld Deadline vaak goed te spelen, wat een GPS Tocht Hilversum vaak nog spannender maakt! Het uitje in Hilversum duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Prima te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

GPS Tocht Ommen, ideaal voor een spannend en leuk familie- of vrienden uitje! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creëren van een interactief uitje!

Back To Top