Skip to content

Met een GPS-Spel ben je bij Spellenlabs verzekerd van een interactief uitje op een unieke locatie. Samen met Ameland & Schiermonnikoog is Texel door Spellenlabs geselecteerd als eiland locatie voor onze interactieve spellen. Ze vormen dan ook een geschikt decor voor bijvoorbeeld een Zwerftocht.

De Zwerftocht

Een van onze spellen voor een GPS Tocht in Texel is De Zwerftocht! Dit vind zich plaats in Den Burg, een unieke spellocatie vanwege haar ligging!

Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, verschillende opdrachten en de Spellenlabs App. Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over het stadje mee. Win-win dus. Ek spel die we aanbieden voor  GPS Tocht Texel kan al gespeeld worden vanaf 5 personen!

In combinatie met onze Spellenapp begin je vanaf een leuke spot, bijvoorbeeld Lokaal 16 of Hotel De Lindeboom. Vanaf die plekken kun je het centrum in om de vele hotspots te ontdekken en opdrachten uit te voeren!

Spellenapp

De interactieve spellen speel je door middel van onze nieuwe Spellenapp! De app van Spellenlabs dien je van te voren te downloaden om je unieke code voor GPS tocht Texel in te vullen! Vanuit de app kun je makkelijk je hotspots volgen in Den Burg, communiceren met onze spelcomputer en opdrachten uitvoeren! Ook kan je de verschillende foto’s en scores van de teams opvragen! Leuk dus voor een spel als Crazy 88, De Ontmaskering of het Detectivespel.

Voor de competitie is het leuk als je met meer teams een Zwerftocht speelt! Ook is het ideaal te combineren met andere activiteiten zoals een etentje of andere binnen activiteit. Doordat Sittard beschikt over veel natuur, zou je een GPS Tocht Texel ook kunnen combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Den Burg! Benieuwd naar meer? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top