Skip to content

Winterswijk is onze een van de locaties in Gelderland waar we GPS Tochten en stadsspellen organiseren voor iedereen! Dankzij haar rijke historie en bijzondere plekken is Winterswijk een locatie  die je niet gemist mag hebben als enthousiasteling. Hier lees je meer over een GPS Tocht Winterswijk!

De Zwerftocht

De Zwerftocht is één van onze interactieve spellen die we aanbieden in zowel doe-het-zelf vorm en als begeleid. Met behulp van onze spelmaterialen en de Spellenlabs app ontdek je vele historische plekken en bezienswaardigheden. Tijdens deze stadswandeling los je allemaal opdrachten op om vervolgens op een prachtige eindlocatie in het centrum van Winterswijk te arriveren! Dit doe je onder andere door middel van foto opdrachten en opdrachten die je krijgt via de app!

Naast de Zwerftocht biedt Spellenlabs andere spellen aan om je uitje tot een waanzinnig succes te maken.

Las ik nou dat we gaan werken met de Spellenlabs app?

Inderdaad! Om het spel nog interactiever te maken is er een Spellenlapp ontwikkeld die je nog zal hebben tijdens het spelen van de Zwerftocht, maar deze is ook nodig voor de andere spellen! Door de maps-functie van de app kun je alle hotspots makkelijk bezoeken en heb je een overzicht van de stad in de handpalm! Daarnaast krijg je de opdrachten ook door via de chat-functie van deze app, die veel overweg heeft van WhatsApp. Ook kun je teamfoto’s mee maken en op de foto’s van andere teams stemmen!

Wanneer en waar in Winterswijk vindt deze GPS Tocht plaats?

Een GPS Tocht Winterswijk vindt zich plaats in het centrum van Winterswijk. Het fijne is dat deze GPS Tocht op elk moment van de dag gespeeld kan worden. In ongeveer 2 à 3 uur loop je tijdens een GPS Tocht Sittard tussen 3 en 5 kilometer. Vaak wordt een lunchroom of (grand) café uitgekozen als start- en eindlocatie. In Winterswijk kun je bijvoorbeeld naar Grand café Willinks!

Een GPS Tocht Winterswijk kun je al spelen met 5 personen. Ben je nou met minder mensen of juist met meer mensen dan 5? Geen probleem! Neem eventjes contact met ons op en we bieden jullie een passende oplossing aan!

Voor de competitie is het leuk als je met meer teams een Zwerftocht speelt! Ook is het ideaal te combineren met andere activiteiten zoals een etentje of andere binnen activiteit. Doordat Winterswijk beschikt over veel natuur, zou je een GPS Tocht Winterswijk ook kunnen combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de Achterhoek! Benieuwd naar meer? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top