Skip to content

Gouda, een historische stad dat bekend staat om haar Goudse kaas. Het staat ook bekend om iets anders….. Het is namelijk een waanzinnig gave locatie voor een Zwerftocht! Speel daarom een GPS Tocht Gouda! Lees er hier meer over en ontdek het centrum van het Groene Hart!

De Zwerftocht

Een van onze spellen voor een GPS Tocht Gouda is De Zwerftocht! Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, challenges, opdrachten en de Spellenlabs App. Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over de stad mee. Win-win dus!

Bij elk spel die we aanbieden kan een GPS Tocht Gouda al gespeeld worden vanaf 5 personen! Bekijk deze hier!

Waar en wanneer vindt een GPS Tocht Gouda plaats?

Een GPS tocht Gouda vindt plaats in het centrum van Gouda. Meestal wordt er van te voren nog even afgesproken in een (Grand) Café of lunchroom. In Gouda zijn dit bijvoorbeeld De Zalm en Grand Cafe Central de Buren. Aangezien een GPS Tocht Gouda tussen de 2,5 en 3 uur duurt en het op elk moment gespeeld kan worden, is het goed te combineren met andere activiteiten zoals een diner of een andere binnen activiteit.

Spellenlabs App

Bij een GPS Tocht Gouda werken we met een app. Zo wordt een GPS Tocht Gouda nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! 😉

Er gaat niet boven een gezellige GPS Tocht Gouda! Vraag hier naar de offerte en vraag hieronder naar de mogelijkheden die wij bieden voor jullie familie-, vrienden of team uitje!

Back To Top