Skip to content

 

GPS Tocht Den Helder is een leuke en bijzondere manier om ‘’Jutter’’ te ontdekken. Met haar unieke ligging en bezienswaardigheden is Den Helder een van de toeristische trekpleisters van Noord-Holland. Voorbeelden zijn Huisduinen en Julianadorp. Daarom is een GPS Tocht Den Helder het ideale spel om Den Helder en haar mooie centrum en omgeving te ontdekken.

Startlocatie

De start van een GPS Tocht vindt zich meestal plaats in het centrum van een stad. Dit geldt ook voor Den Helder. Vaak wordt er een restaurant, brasserie of café uitgekozen als startlocatie. Mooie locaties hiervoor zijn Kade 60, stadscafé FLOW en Lodewijk Hendrikse. Dit wordt vaak ook gebruikt als eindlocatie. Eveneens worden deze locaties gebruikt om een GPS Tocht Den Helder te combineren met een hapje en een drankje!

Welk spel moet ik spelen voor een GPS Tocht Den Helder?

GPS Tocht Den Helder wordt regelmatig gebruikt voor een Zwerftocht. Dit educatieve spel geeft de mooiste plekjes van Den Helder weer. Door middel van de Spellenapp en de spelmaterialen voer je interactieve opdrachten uit waarmee je niet alleen van de stad geniet, maar ook een leuke tijd hebt met familie, vrienden en collega’s!

De Spellenapp

Inderdaad, de Spellenapp! Deze app is de sleutel tot het spelen van een GPS Tocht Den Helder. In deze app zit een WhatsApp-functie, waarmee gecommuniceerd kan worden met de spelcomputer die opdrachten en berichten stuurt. Door de maps-functie kan je makkelijk verschillende hotspots vinden en je eigen locatie vinden. Naast deze mogelijkheden heeft onze app nog veel meer voordelen waardoor jou GPS Tocht Den Helder nog interactiever wordt!

 

GPS Tocht Den Helder: een ideaal uitje met je vrienden, familie of met collega’s als uitje. Door haar historie en omgeving is Den Helder een uitstekend decor voor een GPS Tocht! Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan en beleef deze historische stad op een unieke manier!

 

Back To Top