Skip to content

GPS Tocht Hoorn: deze stad moet je voelen, zien, ruiken en beleven met een leuk GPS spel! Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie geeft een bijzondere sfeer in de stad Hoorn. Een museumpje pikken, gezellig winkelen of  wandelen, voor iedereen is er wat te doen. Een GPS Tocht Hoorn geschikt als opwarmer om de stad verder te ontdekken!

GPS Tocht Hoorn

Een leuke manier om Hoorn te ontdekken is het spelen van een echte Zwerftocht! Gewapend met een smartphone en onze Spellenapp, spelinstructies en een dosis gezond verstand gaan verschillende teams op zoek naar een eindlocatie.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik me kleden tijdens een GPS Tocht Hoorn? Kunnen jullie starten vanuit iedere locatie? Wat is met minimal aantal deelnemers? Dit zijn een aantal voorbeelden van veelgestelde vragen die wij vaak ontvangen.

Startlocaties

Wil je de sfeer van de VOC proeven? Start dan een GPS Tocht Hoorn vanuit Restaurant de Waag! Het restaurant kenmerkt zich door een sfeervolle inrichten waar het heerlijk vertoeven is voor een kopje koffie of kopje thee. Veel groepen borrelen na afloop van een GPS spel. Natuurlijk kunnen we vanuit iedere locatie in Hoorn starten. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Ook een keer Hoorn spelenderwijs ontdekken? Doe dan eens een GPS Tocht Hoorn en beleef, voel, ruik en zie deze prachtige stad op een andere manier! Wij geven jullie graag tips voor een geslaagd familie-, vrienden of teamuitje.

 

 

Back To Top