Skip to content

Kampen, een van de meest historische locaties van Spellenlabs, is een ideaal toneel voor een GPS Tocht Kampen. Door de verschillende straten, laantjes en kerken is het een prachtige locatie voor een Zwerftocht! Lees hier meer over een GPS Tocht Kampen.

De Zwerftocht

Bij dit spel gaat het erom dat jullie de verborgen eindlocatie vinden door middel van fotokaarten, challenges, opdrachten en de Spellenlabs App. Door middel van deze opdrachten en verschillende tips en hints kun je naar de geheime eindlocatie. Naast dat je echt interactief bezig bent met het spel krijg je ook leuke weetjes over de stad mee. Win-win situatie dus! Naast De Zwerftocht bieden we nog meer spellen aan voor in Kampen. Bekijk deze hier!

Een GPS Tocht Kampen kan al gespeeld worden vanaf 5 personen!

Spellenapp

Bij een GPS Tocht Kampen werken we dus met een Spellenlabs app. Zo wordt het uitje nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien.

Daarnaast zit er een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Van de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten binnen. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Aan het einde van het uitje kun je natuurlijk alle scores en fotoā€™s opvragen door je e-mail te versturen in de chatbox!:) Er zijn nog veel meer voordelen van de Spellenapp, maar deze zie je pas als je het spel speelt! šŸ˜‰

Wanneer en waar begin ik een GPS Tocht Kampen?

Een GPS Tocht Kampen vindt zich plaats in het centrum van Kampen. Je kan zelf bepalen vanaf welke hotspot je wilt beginnen. Deze hotspots vindt je allemaal in onze app. Het ideale van een GPS Tocht Kampen is dat je op verschillende plekken van het centrum kan beginnen! Een andere voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer en hoe laat je wilt beginnen! Ook in het donker is het spel een spel als bijvoorbeeld Deadline extra leuk om te spelen. Een GPS toch Kamoen duurt meestal tussen de 2,5 en 3 uur. Goed te combineren dus met eventuele andere activiteiten!

Vaak wordt er bij GPS Tocht Kampen gekozen voor een gezamenlijke start- en eindlocatie. Vaak is dit een locatie bij of dichtbij een (grand) cafƩ of lunchroom waar iedereen nog even lekker kan eten en het uitje gezellig af kan sluiten! Bekende locaties zijn bijvoorbeeld Grand CafƩ De Majesteit of Grand CafƩ Efes.

GPS Tocht Kampen, het ideale uitje voor een spannend en leuk uitje in een historische plek in de Kop van Overijssel, Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij willen u graag adviseren in het creƫren van een interactief uitje!

 

Back To Top