Skip to content

Roosendaal is een van onze historische locaties voor een GPS Tocht. Door haar warme uitstraling en vele parkjes, laantjes en monumenten is het een prachtig decor voor een interactief spel. Lees op deze pagina meer over een GPS Tocht Roosendaal!

Het Detectivespel

Een spel wat regelmatig gespeeld wordt in Roosendaal is Het Detectivespel! Als echte rechercheurs moeten jullie verschillende misdrijven zien op te lossen! Dit doe je onder andere met de fotokaarten, spelmaterialen en de Spellenapp! Naast dat je bezig bent met het spel zie je tegelijkertijd ook veel van het centrum van Roosendaal! 1+1=3!

Natuurlijk bieden we ook andere spellen aan in Roosendaal, bijvoorbeeld De Zwerftocht. Bekijk hier een overzicht met al onze spellen voor in Roosendaal!

Waar en wanneer vindt een GPS Tocht Roosendaal plaats?

Een GPS tocht Roosendaal vind plaats in het centrum van Roosendaal. Meestal wordt er van te voren nog even afgesproken in een (Grand) Café, lunchroom of op een andere centrale plek. In Roosendaal zijn dit bijvoorbeeld Het Wapen van Roosendaal en Grand Cafe Chagall. Aangezien een GPS Tocht Roosendaal tussen de 2,5 en 3 uur duurt en het op elk moment gespeeld kan worden, is het goed te combineren met andere activiteiten zoals een diner of een andere binnen activiteit.

Spellenlabs App

In Roosendaal werken we met een eigen ontwikkelde app voor de GPS Tochten. Zo wordt een GPS Tocht Roosendaal nog interactiever! Samen met de spelmaterialen voer jij met de Spellenapp opdrachten uit. In de app zit een maps-functie waarmee je een hele overzicht hebt van de stad en jij je eigen locatie kan zien. Daarnaast zit er ook een gespreksfunctie in wat veel weg heeft van WhatsApp. Via de spelcomputer krijg je via de app ook opdrachten aangereikt. Naast dat kun je ook op elkaars selfies stemmen die tijdens het spel genomen zullen worden! Natuurlijk zijn er nog veel voordelen, maar deze zie je pas als je het spel speelt! ;- )

Een GPS Tocht Roosendaal is de ideale manier om een interactieve activiteit uit te voeren met vrienden, familie of collega’s. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ben je net als ons ook zo enthousiast en wil je meteen boeken? Dan kan dat hier!

 

Back To Top