Skip to content

Een GPS Tocht Tilburg: stad met de grootste kermis van de Benelux. Ongeveer 250 attracties vormen een 4,5 kilometer lange lint door de binnenstad van Tilburg. Naast de kermis leent de stad zich ook uitstekend voor een actieve race tegen de klok of een bloedstollend GPS moordspel

GPS Tocht Tilburg

Het centrum van Tilburg leent zich uitstekend voor het spelen van een GPS Tocht. Met jullie smartphone en de SpellenApp gaan jullie op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Ieder foto aanwijzing brengt jullie verder in het spel. In Tilburg spelen vaak de spellen De Ontmaskering of Het Detectivespel. Wanneer je een leerzame tocht zoekt dan is wellicht De Zwerftocht een optie. Wij adviseren jullie graag.

Spannend teamuitje

Over een spannend uitje gesproken! ‘Deadline’ is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

Startlocatie & starttijden

Voor een GPS Tocht Tilburg hebben we een aantal locaties, van waaruit we een GPS tocht starten. Vanuit Café het Stadhuys gelegen aan de Stadhuisstraat, starten we vaak het spel De Moordzaak. Voor grote groepen beginnen we een GPS spel vaak vanuit locatie Puur Mercure gelegen aan Heuvelpoort in Tilburg. Voor onze spellen en tochten gelden geen vaste starttijden. Samen met jullie bepalen we op welk tijdstip jullie een GPS tocht Tilburg willen starten. Ook handig om te weten: de meeste GPS tochten duren ongeveer 3 uur.

Op zoek naar een actief en sportief uitje voor collega’s, vrienden of familie? Met een GPS Tocht Tilburg schiet je altijd raak! Neem direct contact op en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Back To Top