Skip to content

Nederland kent vele steden. Van Groningen tot Middelburg en van Den Helder tot aan Maastricht, elke stad is anders en uniek op zijn eigen manier. Daarom heeft Spellenlabs voor meer dan 75 locaties in Nederland en meer dan 20 locaties in België spellocaties uitgezet waar je op eigen wijze een leuk en interactief stadsspel kan spelen! Ideaal voor een familiedag of een schooluitje. Door een stadsspel heb je niet alleen een leuk uitje, je leert de staat ook op een interactieve manier kennen!

Omdat de spellen uit ons aanbod uiterst voordelig zijn, blijft er voldoende budget over om het te combineren met een gezellig hapje of drankje! Onze spellen hebben de volgende kenmerken:

  • De spellen duren tussen de 2 en 3 uren
  • Ze spelen zich af in het centrum van een stad naar keuze
  • Een smartphone + databundel per deelnemersgroep (+- 5 personen) is vereist
  • Een spel kost tussen de 5 en 15 mb aan data
  • Vanaf € 10,- per persoon

Inmiddels hebben we vele spelprogramma’s ontwikkeld voor de stadsspellen. Een overzicht voor de spellen is hier te vinden.  Heb je hét spel gevonden dat je met familie wilt spelen? Dan kun je deze eenvoudig boeken door middel van een boekingsformulier. Je krijgt na het bestellen het spel binnen enkele dagen toegestuurd. Na een korte voorbereiding kun je direct op pad, klaar om op avontuur te gaan!

Geen idee in welke stad je het uitje wilt spelen? Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt! Kijk hier voor alle locaties waar we onze stadsspellen aanbieden..

Locaties

Deventer.Deze Hanzestad bestaat in 2018 al 1250 jaar! Een unieke mogelijkheid om deze historische stad tijdens zo’n bijzondere verjaardag te verkennen tijdens een stadsspel.

Leeuwarden. In 2018 uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa, is ook een van onze spellocaties voor een stadsspel in Friesland. Ervaar tijdens een stadsspel waarom Leeuwarden deze titel heeft ontvangen en beleef een unieke dag!

Maastricht. Ook in het uiterste Zuiden van Nederland hebben we een spellocatie weten te realiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje Maastricht!

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!

Back To Top